Despre noi

Cu o experienta de 5 ani, avand in echipa noastra oameni deosebiti, doctori experimentati cu dorinta continua de a invata, am reusit sa construim o clinica in care pacientii se pot simti confortabil si unde pot avea o relatie adecvata medic-pacient, formand astfel o echipa determinata.

In aceasta perioada mii de paciente au trecut pragul clinicii noastre, diagnosticandu-se tumori de san, tumori de col uterin, tumori de colon si rect, tumori cutanate in stadii incipiente.

De asemenea am realizat sute de interventii chirurgicale cu anestezie locala, fara complicatii post-operatorii, piesele fiind trimise catre examen histopatologic , gratis, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Ne bucuram de colaborarea exceptionala cu laboratorul, cu sediu de recoltare chiar in clinica noastra, a carui profesionalism este recunoscut in lumea medicala. Ne dorim ca fiecare consultatie sa fie conform standardelor actuale, incercand astfel ca experienta petrecuta in clinica noastra sa fie cat se poate de confortabila, urmarind de fiecare data 5 principii: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, pret 0.

Clinica de Chirurgie Slimlife